Indkøbskurven er tom

Dialogmateriale 1

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 718a
 stk.
67,00 kr

Detaljer

Dialogmateriale “- det var da mærkeligt...” er en udgivelse, som er beregnet til at støtte den sproglige udvikling hos bl.a. børn med høretab. Materialet består af en række ark med illustrationer, som hver især indeholder mærkelige og skøre detaljer, der pirrer barnets nysgerrighed og kan fungere som visuelle udgangspunkter for en dialog med barnet. Eksempelvis en pige, som tegner med en fisk og en dreng, som sidder på en kat.

Børn, som er tilbageholdende med at bruge stemmen og udtrykke sig verbalt, vil typisk blive nysgerrige og få lyst til at fortælle om dét, der ikke passer ind. Hvis ikke barnet af sig selv begynder at fortælle, kan den voksne naturligvis hjælpe ham/hende på gled med spørgsmål som: ”Hvad synes du, der er mærkeligt på dette billede?” eller ”Er der noget, som ikke passer ind?”.

Det er forholdsvis hurtigt at finde de ting på hver side, som skiller sig ud, men hvis den voksne støtter barnet i hans/hendes udspil og folder samtalen ud, er der basis for en længere dialog med udgangspunkt i illustrationerne.

Tegninger af Tyge Salvig.
10 stk. A4 kopiark i mappe.
Udgivelsesår: 1984/2017

Dialogmateriale 1

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.