Indkøbskurven er tom

Det 0-6-årige barn med høretab

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1271
 stk.
50,00 kr

Detaljer

Et lille barn med høretab kræver hjælp og støtte, og hvis man skal støtte barnets udvikling på den bedst mulige måde, kræver det bl.a. viden om og indsigt i høretabets betydning. Det gælder uanset om man er forældre, anden familie eller er den, der passer barnet i dagtilbud. Der er mange nye ting at sætte sig ind i og forholde sig til, og i dette hæfte kan du læse om nogle af vigtigste.  

Et høretab kan have indflydelse på flere områder af barnets udvikling. I hæftet kan du læse om høretabets betydning for bl.a. sprog, leg og motorik, og om hvordan man kan understøtte barnets udvikling. Du kan også læse om, hvordan man kan skabe et miljø i dagtilbuddet, så barnet trives og har mulighed for at udvikle sig på lige fod med sine jævnaldrende. Der er eksempelvis tips til indretning af det fysiske miljø, til hvordan samarbejdet mellem forældre, pædagoger og talehørekonsulent kan fungere og til anvendelsen af høreteknisk udstyr. 

Hæftet er tiltænkt såvel fagpersoner som forældre og anden familie til børn og unge med høretab.

Teksten i hæftet er identisk med det materiale om småbørn, som findes på www.høretab-info.dk. Dette er en hjemmeside, der understøtter inklusion af børn med høretab i bl.a. dagtilbud. På hjemmesiden kan du også finde relevante links og videoklip, der supplerer teksten.

Forfattere: Birthe Hyldgaard Klausen, Diana Dall og Lise Mortensen
Fotos: Advanced Bionics, Cochlear Ltd, MED-EL, Pressefotograf Marianne Andersen, Materialecentret og Colourbox
Sideantal: 67
Udgivelsesår: 2017
ISBN: 978-87-93410-25-1

Det 0-6-årige barn med høretab

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.