ALMA GÅR TIL DANS

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

65,00 kr. 


På lager, leveringstid: 1-3 dage

Katalognummer: 1405A

Alma og Hugo-bøgerne (lix 5)

- er en serie af lydrette bøger, som er efterfølger til Bo og Ea-bøgerne.

De lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den.

Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver.

Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord.

Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling.

Alma og Hugo-bøgerne (lix 5)

- er en serie af lydrette bøger, som er efterfølger til Bo og Ea-bøgerne.

De lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den.

Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver.

Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord.

Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling.

Ingen resultater blev fundet.

Relaterede produkter

ALMA OG HUGO PÅ CAFÉ PÆON - MED TEGN
Alma og Hugo-bøgerne (lix 5)-er en serie af lydrette bøger, som er efterfølger til Bo o Ea-bøgerneDe lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den.Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver.Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord.Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling.

65,00 kr. 
HUGO OG ALMA I EN KANO
Alma og Hugo-bøgerne (lix 5) - er en serie af lydrette bøger, som er efterfølgere til Bo og Ea. De lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den. Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver. Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord.Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling.  

65,00 kr. 
ALMA OG HUGO I KINO - MED TEGN
Alma og Hugo-bøgerne (lix 5) - er en serie af lydrette bøger, som er efterfølgere til Bo og Ea.De lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den. Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver. Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord. Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling.  

65,00 kr. 
ALMA GÅR TIL DANS - MED TEGN
Alma og Hugo-bøgerne (lix 5) -er en serie af lydrette bøger, som er efterfølger til Bo o Ea-bøgerneDe lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den. Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver.Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord. Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling.

65,00 kr. 
ALMA OG HUGO I EN KANO - MED TEGN
Alma og Hugo-bøgerne (lix 5)- er en serie af lydrette bøger, som er efterfølgere til Bo og Ea.De lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den.Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver.Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord.Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling. 

65,00 kr. 
ALMA OG HUGO PÅ CAFÉ PÆON
Alma og Hugo-bøgerne (lix 5) -er en serie af lydrette bøger, som er efterfølger til Bo o Ea-bøgerne De lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den. Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver.Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord. Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling.

65,00 kr. 
HUGO GÅR TIL JUDO - MED TEGN
Alma og Hugo-bøgerne (lix 5) - er en serie af lydrette bøger, som er efterfølgere til Bo og Ea. De lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den. Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver.Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord. Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling.   

65,00 kr. 
ALMA OG HUGO I KINO
Alma og Hugo-bøgerne (lix 5) - er en serie af lydrette bøger, som er efterfølgere til Bo og Ea. De lydrette ord i Alma og Hugo-bøgerne sikrer den nødvendige konsolidering af den basale lydlige strategi, så man lærer at bruge den. Bog 1-5 består bl.a. af lydrette ord på fire til fem bogstaver. Bøgerne kan bruges til den individuelle læsetræning. De vil støtte eleverne i lettere at kunne lydere sig frem til et ord.  Alma og Hugo-bøgerne kan bruges i indskolingen eller på mellemtrinnet afhængig af elevens læseudvikling.  

65,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode