Indkøbskurven er tom

Afprøvning af høreteknisk udstyr - elever med høretab i skolen

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1095
 stk.
15,00 kr

Detaljer

Hvis en elev med høretab har brug for høreteknisk udstyr som supplement til sine høreapparater / cochlearimplantater / sit benforankrede høresystem, så er det fornuftigt at afprøve flere forskellige produkter og løsninger for at finde ud af, hvad der passer bedst til eleven. Og når I afprøver udstyret, er det en god idé at have dette hæfte med i processen.

'Afprøvning af høreteknisk udstyr – Elever med høretab i skolen' kan nemlig hjælpe dig med at tilrettelægge, styre og kvalificere iagttagelserne i forbindelse med afprøvningen. Du kan notere alle relevante oplysninger i hæftet, og det stiller dig en række spørgsmål, der giver dig et overblik over, om udstyret er det rigtige til eleven eller ej.

Hæftet henvender sig til lærere, forældre, PPR og andre, der er involveret i afprøvning af høreteknisk udstyr i folkeskolen. Det fås også i en version til afprøvning af udstyr i hjem og dagtilbud.

OBS! Dette materiale kan downloades fra matcendownload.dk her

Tekst: Helle Brinkmann, Lisbeth Kristensen, Maggi Olesen og Kim Bejlegaard, Specialrådgivningen til børn og unge med høretab, Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed
Sideantal: 12
Udgivelsesår: 2020

Afprøvning af høreteknisk udstyr - elever med høretab i skolen

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.