Indkøbskurven er tom

1324a Galaxy Rebels: Et dialogspil til elever med høretab i 3.-5. klasse

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1324a
 stk.
400,00 kr

Detaljer

”Galaxy Rebels: Et dialogspil til elever med høretab i 3.-5. klasse” er et dialogspil, som har til formål at styrke elever med høretab til at turde stå ved sig selv og kunne tage hånd om de forskellige udfordrende situationer, der måtte opstå i hverdagen.

Galaxy Rebels indeholder en række dialogkort med beskrivelse af forskellige situationer, der kan være vanskelige at stå i, når man har et høretab. Tanken er, at elever med høretab i grupper diskuterer, hvad de ville gøre, hvis de stod i samme situation. Dermed kan de inspirere hinanden til forskellige strategier, der kan anvendes i den beskrevne situation.

I Galaxy Rebels er spillerne en del af oprørsstyrken Galaxy Rebels, som kæmper imod, at de onde skurke Lord Cochlius, Miniærh og Tinitush overtager al hørelse fra planeterne i høregalaksen. Det gør de ved at rejse rundt i galaksen og indsamle dB til en lydkanon, som kan sprænge smertegrænsen for lyd. Hvis det lykkes, vil fjenden blive tilintetgjort. Spillerne får dB, når de ved fælles hjælp giver gode svar på de vanskelige situationer, der er beskrevet på dialogkortene.

Galaxy Rebels anvendes, hvor flere elever med høretab er samlet, fx på børnehørekursus eller hørecafeer. En spilleleder, som typisk vil være den høreansvarlige, sætter rammerne for elevernes diskussioner og sørger for, at grupperne samarbejder. Samarbejdet i gruppen bidrager til, at den enkelte ikke kommer til at udlevere sig selv.

En væsentlig pointe ved spillet er, at der ikke findes ét rigtigt svar. Der kan derimod være mange rigtige svar eller løsningsmuligheder på en situation.

NB! Dialogkortene kan anvendes løsrevet fra spillet og således blot anvendes som inspiration til konstruktive samtaler. Kortene findes også i en udvidet udgave med særskilt vejledning, ”Copingstrategier: Dialogkort til elever med høretab i 3.-10. klasse”.

Galaxy Rebels består af:

 • En vejledning
 • En spilleplade
 • 2 samleplader med plads til 6 x 20 dB
 • 3 samleplader med plads til 4 x 30 dB
 • 4 samleplader med plads til 3 x 40 dB
 • 6 planetbrikker med billeder af de tre skurke Lord Cochlius, Miniærh og Tinitush
 • 12 planetbrikker med værdien 20 dB
 • 12 planetbrikker med værdien 30 dB
 • 12 planetbrikker med værdien 40 dB
 • 44 dialogkort
 • Blanke dialogkort til selvproducerede kort
Idé: Anne Haven
Tekst: Anne Haven og Petra Patzwaldt

Layout: Materialecentret 
Udgivelsesår: 2020

1324a Galaxy Rebels: Et dialogspil til elever med høretab i 3.-5. klasse

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.