Indkøbskurven er tom

101 Ofte Stillede Spørgsmål om Auditory-Verbal Practice

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1061
 stk.
500,00 kr

Detaljer

'101 Ofte Stillede Spørgsmål om Auditory-Verbal Practice' er en fagbog, som henvender sig til tale-hørelærere, PPR-konsulenter, familier til børn med høretab, undervisere, studerende og alle andre, som har en interesse i høretabsområdet.

Bogens udgangspunkt er den udvikling , der er sket i tidlig diagnosticering af høretab, avanceret høreteknologi og brugen af en familiecentreret praksis. Udviklingen giver børn med høretab mulighed for at få bedre adgang end nogensinde før til alle livets lyde, og gennem auditory-verbal practice kan professionelle og familier i dag arbejde sammen om at hjælpe børn med høretab, så de udnytter mulighederne for at udvikle hørelse, talesprog og kognitive færdigheder.

For mange vil begrebet Auditory-Verbal Practice ganske givet være nyt, da det ikke bruges ret ofte i Danmark. Begrebet dækker dels over Auditory-Verbal Education (AVEd) og dels over Auditory-Verbal Therapy (AVT). Sidstnævnte er en velkendt metode i Danmark, og den spiller blandt andet en central rolle i Socialstyrelsens anbefalinger omkring rehabilitering og undervisning af børn og unge med høretab.

I bogen tager anerkendte eksperter læseren med på en rejse gennem aktuel teori, praksis og evidensbaserede resultater og tilbyder vigtig information til alle, der er en del af barnets netværk. 101 OSS om Auditory-Verbal Practice er på mange måder en spændende tilføjelse til litteraturen og et must-read for mange professionelle og forældre inden for høretabsområdet.

Bogen er redigeret af Warren Estabrooks og tidligere udgivet i en amerikansk version.

Redaktør: Warren Estabrooks
Faglige konsulenter: Anne Haven, Vibeke Rødsgaard-Mathiesen og Pernille Hartmann Jensen

Sideantal: 534
Udgivelsesår: 2015
ISBN: 978-87-92574-85-5

101 Ofte Stillede Spørgsmål om Auditory-Verbal Practice

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.